Internetzuilen Exploiteren

Met exploitatie richt EnterWorld zich op ondernemers die internet aan hun klanten willen aanbieden zonder te investeren in een internetzuil. De service en het onderhoud van de internetzuil komen bij exploitatie geheel voor rekening van EnterWorld. Zonder te investeren wordt het voor een ondernemer mogelijk om zijn onderneming meerwaarde te geven, zijn diensten uit te breiden en extra inkomsten te genereren.

De internetzuil is voorzien van een muntautomaat en functioneert volledig zelfstandig. De ideale oplossing voor ondernemers die zonder zorgen internettoegang aan hun klanten willen aanbieden.

De internetzuil wordt gratis geleverd en geplaatst. Indien gewenst dragen wij ook zorg voor de aanvraag van de internet aansluiting.

Een Internetzuil Kopen

EnterWorld biedt haar internetzuil te koop aan tegen een sterk gereduceerde prijs vanaf € 1599,- met een servicecontract van € 25,- per maand. Met dit servicecontract bent u altijd verzekerd van goed onderhouden hardware en software dat ondanks de snelle technologische ontwikkelingen altijd up to date is.

Een Internetzuil Huren

Naast exploitatie en koop is het ook mogelijk om een internetzuil te huren bij EnterWorld. Wij verhuren de internetzuilen momenteel alleen aan ondernemers die in Amsterdam gevestigd zijn. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan